~. *Meant To Be* Kapitel 2 .~

 
Lovisas POV
 
Solen höll på att gå ner och det var frotfarande varmt ute. Planet hade landat, vi hade tagit alla våra resväskor och ställt oss utanför flygplatsen i Benidorm. Vi blev uppdelade i grupper som vi sedan skulle åka tillsammans i till hotellet då olika bilar kommer och hämtar oss. Jag blev i grupp med Maria, Olivia, Julia och några andra killar i klassen inklusive Ashton. Julia och Olivia stog och pratade med Mr Stew, en av våra mentorer, som vanligt stog Ashton en bit bort ifrån Maria och gav flörtiga blickar medans Maria satte upp håret. Jag suckade och satte mig ner.
 
'' Måste det vara så varmt!" klagade jag högt.
'' Är det inte det du har längtat så mycket efter?'' svarade Maria och skrattade.
'' Jo men det är ju kväll nu och då ska det inte vara så varmt'' fortsatte jag och klaga.
'' Om du nu ska klaga kan du väll ta av dig kläderna..'' Addam la sig i våran disskution. Han såg skämtsam ut när han sa det men jag suckade bara.
'' ha-ha-ha kul Addam. Kul.''
 
Bilarna anlände och vi började lasta in alla våra väskor in i dem. Jag hamnade brevid Addam och Nate medans Ashton, Maria, Olivia och Julia satt bakom oss och Mr Stew satt i framsätet och pratade spanska med chaffören. I den hela halvtimmes långa bilfärd mot hotellet var jag så himelskt itrriterad, luftkonditioneringen fungerade inte, Nate och Addam satt och diskuterade om matchen mellan Barca och Madrid som spelas om några dagar och jag var helt ointresserad av det. Jag hörde tjejerna bakom mig fnittra någon som Ash hade sagt som gjorde mig ännu mer irriterad.  Jag stönade högt och lutade mig bakåt och blundade. Jag försökte att koppla av.
Efter ett tag kände jag hur bilen stannade. Vi var framme vid hotellet nu. ''Äntligen!'' tänkte jag högt.
 
Olivias POV
 
Jag kollade ut igen bilfönstret. Jag såg havet och massor med underbara palmer. Bakom palmerna skymtade solnedgången fram. Himlen var rosaröd, nästan lite orange också. Jag har aldrig sett något så vackert!
Chaffören svängde in på en lite mindre väg. Framför mig såg jag nu en vacker byggnad. Den var gammal i stilen och den var otroligt fin. Byggnaden var vit med en röd nyans av tegeltak. Ett äkta spansk hus. Ett sådant som man ser på filmer. Den byggnaden var hotellet vi skulle bo på. Jag blev helt chockad.
'' Stäng mat intaget..'' hörde jag Ashton säga till mig. Jag gjorde som han sa och så hörde jag Maria och Julia som fnissade.
 
 Jag vaknade nästa morgon av att det var varmt i rummet. Jag klev upp och öppnade balkongdörren. Utsikten var över stranden. Stranden var hur lång som helst, så lång att jag inte kunde se slutet på den. Jag såg några surfare springa ner mot vatten. Jag vet inte varför, men jag började le stort när jag såg dem. Jag gick och hämtade mina högtalare till min mobil och satte på min spotify-lista. Den bestod mest av One Direction låtar men jag satte den på shuffle and Ho Hey - med The Lumineers sattes på. Jag sjöng högt med till den för att tjejerna skulle vakna. Det gjorde dem. Med stönande och klagande gick dem ändå upp och dansade och sjöng med mig. Nästa låt var I Would med de 5 killarna som ändrade mitt liv. Då sjöng vi mycket högre och dansade mycket vildare. Ifrån någon annans håll såg det nog jätte roligt ut, vi hade roligt också. Vi blev störda av att det var någon som knackade på dörren. Maria gick och öppnade.

 

 '' Vi ses vid receptionen om 1 timme. Alla ska vara färdiga för stranden då!'' skrek någon utifrån. Vi kollade konstigt på varandra.

'' Mr Andersson..'' sa jag suckandes och drog igenom mitt hår.. 

 

Julias POV

Jag gick in i hotellrums köket och där stog Maria och stekte ägg och bacon och Lovisa stog och skar frukt.

'' Vart är Maria?'' frågade jag.

''Ute på balkongen och dukar fram.''  Med ett nick som svar gick jag mot balkongen för att se vad det blir till frukost. På bordet fann det massor med gott som Amerikanska pannkakor, massor med frukt och bär. Grönsaker, nybakat bröd och så hade Maria gjort hennes goda blåbärs smoothie. Det såg himmelskt ut. Som om det var taget från en bild på Tumblr. Resten av tjejerna kom ut och vi satte igång att äta.

'' No wait! I have to Instagram this! sa jag skämtsamt och tog bilder till instagram. De andra gjorde likadant.

 

'' Är alla här nu?'' frågade mr Andersson med en gnutta irritation i rösten. Eleverna kollade runt sig och nickade. ''Bra'' fortsatte mr Andersson. '' Nu mina kära. Nu ska vi till stranden. Ni får sköta er själva. kl 13.00, och nu menar jag exakt kl 13.00..'' Han var alltid så punktlig. ''.. då äter vi lunch uppe på en av resturangerna. Vi möts vid det stora klocktornet. Uppfattat?'' Det kom några nickningar som svar. '' Bra. Let's go to the beach each..'' började han att sjunga på Starships. Jag rullade mina ögon och kollade på Oliva. Hon gjorde samma sak.

Det ända jag såg framför mig var palmer, havet och stranden. Allt var så underbart. Alla hade sina kameror eller mobiler i högsta hugg och tog kort på alla ting man kunde skymta. Vi la ner våra handdukar och väskor. Ashton skrek att det var tävling. '' Den första som har doppat sig vinner!''  alla började att klä av sig i farten, kläder kastades överallt efter bara några ynka sekunder så var några på väg ner mot vattnet.

 

Marias POV

'' I WON BITCHES! ''  jag skrek allt vad jag hade. Äntligen så vann jag. Jag och min vinnarskalle började att göra miner till dem andra. Jag gillade det faktiskt.

'' Jag lät dig ju vinna..'' Ashton försökte komma på någon bortförklaring '' .. Du hade ju bara blivit sur om du inte hade vunnit.'' sa han och blinkade flörtigt med ena ögat. 

'' Ja eller hur..'' jag trodde inte ett ord på vad han sa. Men jag blev som förstenad när jag såg hans magrutor. Jisses!

 

 

'' Åhhhh '' stönade Julia fram. Vi alla var dödströtta efter att ha varit på stranden hela dagen. Hur kan det vara så utmatande att ha kul med sina vänner. 

'' Nu längtar jag bara till min säng.'' sa jag med en liten gnutta längtan i rösten. De andra höll med. Det ända jag tänkter på är hur skönt det ska bli att lägga sig och vila i sängen. Jag var såklart borta i drömmarnas land. Jag öppnade hotellrums dörren..

'' Ummh? Exuse me? But what are you doing?'' Hörde jag en mörk röst med en grov brittisk dialekt säga till mig och mina vänner.

 


SORRY! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga upptaderingen!! Men nu har jag fått en ny dator och vårat internet fungerar igen så nu ska det inte bli något problem med det!

nå.. Vem är denna mystiska man? ;)